Våra tjänster

Vi är en flexibel förvaltare med tjänster du som fastighetsägare
behöver med personligare prägel.

Vad kan vi erbjuda?

Vi hjälper Brf- bostadsrättsföreningar med förvaltningen av fastigheter. Lyckoviken Fastighetsförvaltning utvecklar och förvaltar fastigheter tillsammans med er som kund. Vi är en komplett fastighetsförvaltare med alla tjänster som en fastighetsägare behöver, oavsett om det är en bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med förvaltningen av fastigheter.

Om din bostadsrättsförening behöver hjälp med sdfghjkesmetoden “kirunametoden”, projektledning, utvecklingen av föreningens fastigheter eller det dagliga underhållet så är vi en partner som hjälper er hela vägen. Det gör att styrelsearbete blir både lättare och roligare. Vi tror på valfrihet och kan skräddarsy ett avtal efter era behov.

Vill du att vi hjälper dig med förvaltningen av er fastighet?

Kontakta oss så vi kan berätta hur vi på bästa sätt kan erbjuda er våra tjänster.

Offertförfrågan

Vår bostadsrättsförening är intresserade av *

Energioptimering

Teknisk Förvaltning

Fastighetsskötsel

Lås och larm

Fastighetsautomation

Brandskyddsarbete

Har er Brf- bostadsrättsförening tänkt på detta?

Styr och reglersystemet även kallat fastighetsautomation är hjärtat i hela er fastighet som gör att ni slipper tänka på att det kommer värme, eller att ventilationen startar via tidkanaler exempelvis. Att ha ett modernt styr och reglersystem är A och O då det har hänt så extremt mycket på denna marknaden bara de senaste 5 åren. Tekniken blir allt mer exaktare, givare blir noggrannare med mindre fel toleranser. Genom att välja ett fastighetsautomationssystem som även är öppet gör att ni slipper låsa er vid en entreprenör med licenskostnader och istället kan välja den ni tycker passar er bäst.
Om man genomför regelbundna kanalrensningar av sitt ventilationssystem så är chansen större med en godkänd OVK, och samtidigt minskar man energin genom att fläktarna inte behöver jobba så hårt. Och givetvis får ni även samtidigt en fräschare luft inomhus. Det är vad vi kallar win-win.

Vi kan lågflödesmetoden, även kallat kirunametoden “kärt barn har många namn”. Den är iallafall en energibesparande åtgärd med upp till 30% lägre energianvändning. Det många även inte tänker på med ett värmesystem är att det faktiskt finns mycket smuts i vattnet som cirkulerar i värmesystemet. Detta vattnet är ett så kallat dött vatten eftersom det inte ska innehålla något syre. Man vill inte få in syre för det gör så att det rostar invändigt i rören. Men det man inte tänker på är att det skapas oftast lite syre i vattnet, eftersom man ofta måste lufta systemet inför vintern. Om man istället tar tag i problemet så kan man här både vinna massor med energi genom att få bort smutsen så att värmen avges mer effektivt i rör och växlare samt att syret försvinner vilket ger mindre problem med värmesystemet för framtiden.

En uppgradering av ert låssystem till digitala lås kan verka dyrt till en början. Men det många glömmer är vad det ger er för framtiden. Tänk er att kunna ha ett kombinerat passersystem och låssystem. Med digitala lås sköter man behörigheter i ett datorprogram där man enkelt administrerar med att ta bort gamla nyckelbehörigheter eller lägger till nya. Om en boende tappar bort sin nyckel är det enkelt att avaktivera denna och skapa en ny. Tänk vad kostnaderna blir för borttappade nycklar på bara ett år. Och inte tala om en huvudnyckel skulle råka komma bort.